Ny salgs- og markedssjef

02. December 2022
1 min
Salgs- og markedssjef hygiene, Ragnhild Bleken Rud.

VESO Aqua kan med glede dele nyheten om ansettelse av sin nye salg- og markedssjef for fiskevelferd og hygieneproduktene som distribueres til hele sjømat Norge. Vi ønsker Ragnhild Bleken Rud hjertelig velkommen til vårt team!
Ragnhild vil med sin bakgrunn og forståelse for akvakultur tilføre VESO mye i årene som kommer.

Fra og med desember får VESO Aqua inn sin nye salgs- og markedssjef på hygieneproduktene VESO distribuerer til hele næringen. Ragnhild vil med sin ekspertise innen feltet gi gode rammer og muligheter for vekst i et allerede voksende marked. Med mellom 10-15 års erfaring innen bransjen, hvor Ragnhild har jobbet for kjente aktører innen akvakultur både i Norge og i Chile er hun godt kjent med verdikjeden til lakseoppdrett.

–  Jeg opplever det som et privilegium å kunne spille en aktiv rolle i videre utvikling av fremtidsrettede produkter og tjenester innen fiskevelferd i samarbeid med gode kolleger, leverandører og kunder, sier Ragnhild Bleken Rud.

– VESO ønsker å styrke tilstedeværelsen ute i oppdretts Norge og er veldig fornøyde og stolte av å ha fått Ragnhild med på laget for å bygge den organisasjonen som skal til for å ivareta dette. Ragnhild vil med sin solide kompetanse være en rådgiver for våre kunder innen fiskevelferd og hygieneprodukter, samt en diskusjonspartner for våre leverandører, sier daglig leder i VESO, Arne Ruud.

Med VESO sin kunnskap innen fiske- og dyrehelse, samt våre forsøksstasjoner i Namsos og i Chile som gjennomfører in vivo forsøk med fisk ser vi nå på et sterkt og utfyllende team i årene som kommer.